Instruccions d'ús de lliura.cat


Registra la teva botiga. Crea un usuari per gestionar-ho tot.

Registra la teva botiga omplint el formulari de registre. Indica les teves dades i el nom de la teva botiga o comerç per registrar-te a lliura.cat. Un cop registrat, podràs accedir al teu taulell de omandes i començar a registrar el teu primer repartidor i crear les teves comandes.
Podràs crear tants repartidors i comandes com vulguis, associant cada comanda a un repartidor.

Crea el teu primer repartidor.

Crea el teu primer repartidor. Dins del menu superior Repartidors | Afegir repartidor. Podràs crear tants com vulguis, i associar a cada comanda el seu repartidor. Almenys has de tenir un repartidor registrat. Podràs crear i editar la informació de cada repartidor quan vulguis.

Registre de repartidors
Crea la teva comanda.

Un cop creat el teu repartidor, podràs començar a crear comandes. Per defecte, podràs escollir entre la teva llista de repartidors generats per associar la teva nova comanda.

Afegir comandes
Gestiona les teves comandes.

Podràs gestionar les teves comandes, editar-les, esborrar-es i controlar el seu estat d'entrega. Pots exportar les teves dades en format Excel.

Taulell de comandes
Accés repartidors.

Proporciona als teus repartidor el seu nom d'usuari i contrassenya que has creat per ells. Podran accedir al sistema amb les seves credencials, i consultar les seves comandes a entregar. Un cop les hagin entregat, el client rebrà un email de confirmació d'entrega de la seva comanda, per part del sistema de confirmació de lliura.cat. El botiguer també rebarà un email amb la data i confirmació d'entrega.

Taulell de comandes

© 2021 Barcelaux.com